SERVICE

Vragen over service of onderhoud?

Waarom Scheffer Badkamers

Voordat u een badkamer of tegels koopt, is het belangrijk om te weten wat er allemaal mogelijk is. Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamers en aanverwante artikelen? Wat zijn de meest duurzame oplossingen? Enzovoort.

Daarna is het prettig om te weten dat Scheffer Badkamers werkelijk alles in huis heeft om uw droom badkamer te verwezelijken.

Bij Scheffer Badkamers vindt u alles onder één dak

Scheffer Badkamers heeft een uitgebreide collectie badkamers in alle maten, stijlen en prijsklasses. Maar ook voor tegels en los sanitair kunt u bij ons terecht. Onze showroom van meer dan 1200 m2 bevat vele badkamers. Samen met de indrukwekkende tegelcollectie vormt dit de perfecte inspiratiebron. Uw eigen ideeën en wensen vormen namelijk het uitgangspunt om samen tot het gewenste eindresultaat te komen.

Scheffer Badkamers loopt al meer dan 25 jaar voorop

Kwaliteit en kennis staan aan de basis van de ideale badkamer. Via opleidingen en cursussen blijven onze medewerkers op de hoogte van de laatste trends, creatieve oplossingen in kleine ruimtes, veiligheidsaspecten en nog veel meer. Dit alles staat garant voor het beste advies.

Persoonlijk advies van uw persoonlijke adviseur

Onze adviseurs tekenen graag een badkamerontwerp voor u. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget. Ook voor ruimtes met gebreken of ongebruikelijke formaten komt Scheffer Badkamers altijd met een passende oplossing. En dat allemaal zonder verplichtingen. Bent u helemaal tevreden, dan houdt u in het vervolgtraject één vast aanspreekpunt. Wel zo persoonlijk.

Complete montage met geselecteerde partners en een vooraf vastgestelde installatieprijs, is dat geen veilig gevoel?!

Sloopwerk, egaliseren, leidingwerk, tegelen, montage van de onderdelen, plafonds en verlichting. Werkelijk alles wordt meegenomen in de installatieprijs die onze calculator voor u berekent. Zonder verplichtingen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dus geen nare verrassingen achteraf. Laat u de installatie door onze geselecteerde partners verzorgen, dan bent u bovendien verzekerd van 3 jaar fabrieksgarantie op alle onderdelen.

Alleen leveren, maar dan wel met garantie en service

U bent van plan om zelf uw badkamer te gaan installeren en zoekt daarbij een betrouwbare partner waar u op terug kunt vallen? Een bedrijf wat de kennis in huis heeft, maar ook de mensen om u te helpen als dat nodig is? Scheffer Badkamers levert net zo veel of net zo weinig als u zelf wilt.

Alleen leveren, of misschien wilt u alleen hulp met het installeren van een badmeubel. Alles is bespreekbaar. Verder kan Scheffer Badkamers uw badkamer leveren concurrerende prijzen.

Scheffer Badkamers staat voor garantie op de producten en u kunt er achteraf terecht als er onverhoopt iets mis is met het bij ons gekochte product. Bij Scheffer Badkamers koopt u vertrouwd! En dat is toch ook wat waard!

Losse sanitair artikelen direct uit voorraad leverbaar

Van regendouches tot douchewanden en van toiletten tot badmeubels. Wat u ook zoekt, Scheffer Badkamers heeft een grote voorraad voor u klaar staan. De meest verkochte artikelen staan hier klaar voor u en kunt u desgewenst direct meenemen. En anders brengen wij u deze keurig en op tijd thuis. Zelfs met montage- en of werktekening. Zodat de installateur ook precies weet wat u gekozen heeft!

Uw droom badkamer gebruiksklaar opgeleverd

Scheffer Badkamers begeleidt u van oriëntatie tot oplevering en neemt u desgewenst de zorg van montage volledig uit handen. Als wij klaar zijn, kunt u direct heerlijk genieten van uw nieuwe badkamer. Dat noemen we service van A tot Z.

De garantie van Scheffer Badkamers

Voor alle badkamers selecteert Scheffer Badkamers de beste materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop. En mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan heeft u altijd de zekerheid van de fabrieksgarantie op alle onderdelen én 3 jaar garantie op al het installatiewerk dat door Scheffer Badkamers is verzorgd.

Geen aanbetaling

Bij Scheffer Badkamers kennen we geen aanbetaling. Wij willen namelijk dat u bij ons in een gemoedelijke sfeer uw badkamer koopt. Maar wel altijd met zekerheid, zodat u geen enkel risico loopt. Bovendien kunt u rekenen op een concurrerende prijs.

CBW erkenning

De extra zekerheid van een CBW-erkenning

Een CBW-erkenning betekent: extra garantie, veilig betalen en een onpartijdige klachtafhandeling. De geldende algemene voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld.