OVER ONS

Scheffer Badkamers begon in 1992 als onderdeel van Scheffer Holding in Zelhem. In eerste instantie werden alleen eenvoudige badkamers verkocht in wit en pergamon. Maar door de jaren heen werden de badkamers snel luxer en mooier. In 1996 werd er een professionele showroom gebouwd en begon men ook met de complete montage van de badkamers. Dit alles in eigen beheer door het montage team.

OVER ONS

Al meer dan 30 jaar modern en stijlvol

Al ruim 30 jaar is Scheffer Badkamers toonaangevend op het gebied van badkamers. Wij beschikken over een showroom van ruim 1200 m2 met ruim 80 complete badkamersopstellingen. Bij ons kunt u dus alle inspiratie opdoen voor uw droombadkamer. Wij staan voor kwaliteit, dat wil zeggen A-merk sanitair met service van de beste professionals. Onze adviseurs adviseren en ontwerpen uw badkamer helemaal naar uw wensen. U kunt dit ontwerp vervolgens zelf bekijken tijdens een virtuele tour.

Montage

Om badkamers tegen de hoogste kwaliteit te realiseren hebben wij een vast team partners voor het realiseren van u badkamer. Wij werken samen met professionele en betrouwbare monteurs die zichzelf al meerdere malen bewezen hebben. Onze producten zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen en afmetingen, zodat er altijd een complete badkamer gecreëerd kan worden. Alle inbouw, reparaties en onderhoud worden dus compleet in eigen beheer of in samenwerking met bekende partners gedaan. Zo komt de kwaliteit die Scheffer Badkamers uitstraalt ook tot uiting in de montage.

ONS TEAM

Ontmoet onze toppers

Afspraak maken of contact opnemen?