FAQ

Kan ik bij Scheffer Badkamers een vrijblijvende offerte laten maken ?

Ja,  dat is natuurlijk mogelijk. Onze adviseurs bespreken aan de hand van de beschikbare ruimte uw wensen en maken een offerte met de door u gekozen materialen.

Maakt u ook een badkamerontwerp ?

Wij maken badkamerontwerpen m.b.v. een speciaal 3D ontwerpprogramma zodat u precies kunt zien hoe uw nieuwe badkamer er van verschillende zichtpunten uit  komt te zien. Bij opdracht krijgt u deze uitgewerkte ontwerpen natuurlijk mee.

Ik regel het installeren zelf. Kan ik dan toch de materialen bij u kopen ?

U bent van plan om zelf uw badkamer te gaan installeren en zoekt een betrouwbare partner waar u op terug kunt vallen. Een bedrijf wat de kennis in huis heeft, maar ook de mensen om u te helpen als dat nodig is. Scheffer Badkamers levert net zo veel of net zo weinig als u zelf wilt.

Alleen leveren, of misschien wilt u alleen hulp met het installeren van een badmeubel. Alles is bespreekbaar. Verder kan Scheffer Badkamers uw badkamer en / of tegels leveren tegen scherpe prijzen. Vaak maar net iets hoger dan de zogenaamde internet-aanbieders die alleen het product bij u op de stoep zetten.

Scheffer Badkamers staat voor garantie op de producten en u kunt er achteraf terecht als er onverhoopt iets mis is met het bij ons gekochte product.

Installeert u ook badkamers ?

Jazeker, met een team van zeer ervaren eigen monteurs installeren wij badkamers. Onze monteurs verrichten alle werkzaamheden in een badkamer volledig zelfstandig.

Kijkt u maar eens naar een presentatie van een badkamer renovatie, compleet uitgevoerd door Scheffer Badkamers.

 

 

 

Hoe verloopt zo’n badkamerinstallatie ?

Één van onze eigen monteurs verzorgt de installatie dit i.c.m. met één tegelzetter. Zij verrichten alle werkzaamheden: het sloopwerk, stukadoorswerk, loodgieterswerk, timmerwerk, tegelwerk, en de afmontage. Uiteraard voeren wij het ook het sloopafval voor u af.

Kan ik toch blijven douchen tijdens de verbouwing van de badkamer ?

Indien mogelijk plaatsen wij een nooddouche, zodat u tijdens de installatie van de nieuwe badkamer gewoon kunt blijven douchen. Het plaatsen van zo’n nooddouche moet natuurlijk wel mogelijk zijn.

Waarom zouden wij kiezen voor Scheffer Badkamers ?

Onze meer dan 1200 m2 grote showroom is altijd up-to-date. De nieuwste trends op het gebied van sanitair en tegels mag u bij ons verwachten.

Wij bieden u een totaalpakket.

•advies en ontwerp
•levering materialen
•opname werkzaamheden
•controle tijdens en na de installatie
•oplevering
•service

U heeft dus maar één aanspreekpunt voor levering, installatie, garantie en service.