Ontwerpstudio

Bij Scheffer Badkamers staan uw wensen centraal. Wij nemen de tijd voor u en ontwerpen samen met u uw droombadkamer. Wij zorgen voor een badkamer op maat, vastgelegd in een duidelijk ontwerp en een heldere offerte. Geheel afgestemd op uw voorkeuren en mogelijkheden.

 

De schets

Allereerst wordt er begonnen met het maken van een schets voor uw droombadkamer. In eerste instantie maken wij deze getekend op papier op een schaal van 1:20.

 

 

 

3D ontwerp

In een later stadium bestaat er de mogelijkheid om de badkamer met de computer te tekenen d.m.v. een 3D badkamer ontwerp programma. Hierdoor kan men de toekomstige badkamer nog beter visualiseren. Een 3D tekening geeft een reëel beeld van hetgene wat u mag verwachten. Mocht u na het zien van de tekening nog iets veranderd willen hebben, geen probleem.

 

Op grootscherm

Scheffer Badkamers blijft vooruitstrevend en inoverend zo ook nu weer. Om uw beeldvorming kracht bij te zetten beschikken wij over een beamer inclusief projectiedoek waar uw badkamer op afgebeeld wordt. I.p.v op een pc beeldscherm te kijken ziet u uw toekomstige badkamer op een formaat van 1,50 x 2,00 meter!