Showroom

Scheffer Badkamers is te vinden op het bedrijventerrein aan de Brinkweg 11, nabij het centrum van Zelhem. Daar beschikt het bedrijf over een showroom van meer dan 1200 vierkante meter. Vele soorten, maten en smaken badkamers zijn er terug te vinden. De showroom is ruim en overzichtelijk opgebouwd. Alle onderdelen zijn bij elkaar gepresenteerd, daarnaast zijn er tal van complete badkamer opstellingen te bewonderen.

 

Standaard badkamer opstellingen zijn er in overvloed te vinden. Bij ons mag u ook een serie niet alledaagse badkamer opstellingen verwachten. Ook met het tegelwerk wordt hier en daar "gespeeld". Zo ontstaan er schitterende badkamers die zeker niet alledaags zijn.

 

 

Tegels

In de showroom treft u een zeer ruim assortiment aan van wand- en vloertegels. Ook is er een breed assortiment natuursteen. In totaal zijn er meer dan 300 combinaties wand en vloertegels te bekijken.

 

Buitenspa's en infraroodcabines

Ook treft u een compleet assortiment infraroodcabines en buitenspa's aan. Aangekleed zoals het hoort met buitendouche, loungebank en fireplace.

 

   
   

Neemt u alvast een kijkje in onze showroom.

Wij verwelkomen u graag.

Het team van Scheffer Badkamers B.V.