Zekerheden

Waarom Scheffer Badkamers

Voordat u een badkamer of tegels koopt, is het belangrijk om te weten wat er allemaal mogelijk is. Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamers en aanverwante artikelen? Wat zijn de meest duurzame oplossingen? Etc. Dan is het prettig om te weten dat Scheffer Badkamers werkelijk alles in huis heeft om uw droom badkamer werkelijkheid te maken.


Bij Scheffer Badkamers vindt u alles onder één dak

Scheffer Badkamers heeft een uitgebreide collectie badkamers in alle maten, stijlen en prijsklasse’s. Maar ook voor tegels en los sanitair kunt u bij ons terecht. Onze meer dan 1200 m2 grote showroom met de vele badkamers en de indrukwekkende tegelcollectie vormen de perfecte inspiratiebron. Uw eigen ideeën en wensen vormen natuurlijk altijd het uitgangspunt om samen tot het gewenste eindresultaat te komen.


Scheffer Badkamers loopt al meer dan 20 jaar voorop

Kwaliteit en kennis staan aan de basis van de ideale badkamer. Via interne opleidingen en cursussen blijven onze medewerkers op de hoogte van de laatste trends, creatieve oplossingen in kleine ruimtes, veiligheidsaspecten en nog veel meer. Dit alles staat garant voor het beste advies.


Persoonlijk advies van uw persoonlijke adviseur

Onze adviseurs tekenen graag een badkamerontwerp voor u. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget. Ook voor ruimtes met gebreken of ongebruikelijke formaten komt Scheffer Badkamers altijd met een passende oplossing. En dat allemaal zonder verplichtingen. Bent u helemaal tevreden, dan houdt u in het vervolgtraject één vast aanspreekpunt. Wel zo persoonlijk.


Complete montage met eigen monteurs en een vooraf vastgestelde installatieprijs, is dat geen veilig gevoel

Sloopwerk, egaliseren, leidingwerk, tegelen, montage van de onderdelen, plafonds en verlichting. Werkelijk alles wordt meegenomen in de installatieprijs die onze calculator voor u berekent. Zonder verplichtingen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dus geen nare verrassingen achteraf. Laat u de installatie door onze eigen vakmensen verzorgen, dan bent u bovendien verzekerd van 3 jaar garantie.


Alleen leveren, maar dan wel met garantie en service

U bent van plan om zelf uw badkamer te gaan installeren en zoekt een betrouwbare partner waar u op terug kunt vallen. Een bedrijf wat de kennis in huis heeft, maar ook de mensen om u te helpen als dat nodig is. Scheffer Badkamers levert net zo veel of net zo weinig als u zelf wilt.

Alleen leveren, of misschien wilt u alleen hulp met het installeren van een badmeubel. Alles is bespreekbaar. Verder kan Scheffer Badkamers uw badkamer leveren tegen scherpe prijzen. Vaak maar net iets hoger dan de zogenaamde internet-aanbieders die alleen het product bij u op de stoep zetten.

Scheffer Badkamers staat voor garantie op de producten en u kunt er achteraf terecht als er onverhoopt iets mis is met het bij ons gekochte product. Bij Scheffer Badkamers koopt u vertrouwd! En dat is toch ook wat waard!


Losse sanitair artikelen direct uit voorraad leverbaar

Van regendouches tot douchewanden en van toiletten tot badmeubels. Wat u ook zoekt, Scheffer Badkamers heeft een grote voorraad voor u klaar staan. De meest verkochte artikelen staan hier klaar voor u en kunt u desgewenst direct meenemen. En anders brengen wij u deze keurig en op tijd thuis.


Uw droom badkamer gebruiksklaar opgeleverd

Scheffer Badkamers begeleidt u van oriëntatie tot oplevering en neemt u desgewenst de zorg van montage volledig uit handen. Als wij klaar zijn, kunt u direct heerlijk genieten van uw nieuwe badkamer. Dat noemen we service van A tot Z.

De garantie van Scheffer Badkamers

Voor alle badkamers selecteert Scheffer Badkamers de beste materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop. En mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan heeft u altijd de zekerheid van de fabrieksgarantie op alle onderdelen én 3 jaar garantie op al het installatiewerk dat door Scheffer Badkamers is verzorgd.


Geen aanbetaling

Bij Scheffer Badkamers kennen we geen aanbetaling. Wij willen namelijk dat u bij ons in een gemoedelijke sfeer uw badkamer koopt. Maar wel altijd met zekerheid, zodat u geen enkel risico loopt. Bovendien kunt u rekenen op een scherpe prijs.
 

CBW erkend

De extra zekerheid van een CBW-erkenning

Een CBW-erkenning betekent: extra garantie, veilig betalen en een onpartijdige klachtafhandeling. De geldende algemene voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld.