Historie

Historie van Scheffer Badkamers

Scheffer Badkamers begon in 1992 als onderdeel van Scheffer Holding in Zelhem. In eerste instantie werden alleen eenvoudige badkamers verkocht in wit en pergamon. Maar door de jaren heen werden de badkamers snel luxer en mooier. In 1996 werd er een professionele showroom gebouwd en begon men ook met de complete montage van de badkamers. Dit alles in eigen beheer door het montage team.


Uitbreiding showroom en montagedienst

Scheffer Badkamers groeide en eind 1999 werd de showroom dan ook verdubbeld qua oppervlak van 600 naar meer dan 1200 m2. Door deze uitbreiding in zowel de showroom alsmede de eigen montagedienst behoort Scheffer Badkamers dan ook bij één van de grootste badkamerspecialisten van Nederland.


Scheffer Badkamers blijft groeien

In het jaar 2002 startte Scheffer Badkamers als eerste in Nederland een totaal nieuwe activiteit naast Scheffer Badkamers namelijk de Sanitairstunthal. In een oude loods op het terrein aan de brinkweg werden partijen sanitair tegen webshop prijzen aangeboden aan de consument. Na enkele malen de hal te hebben uitgebreid is er in 2009 een compleet nieuwe hal gebouwd van meer dan 800 m2 met alleen maar badkamer voordeel. 


Scheffer Badkamers blijft vernieuwen

Eind 2011 begin 2012 is er wederom een groot gedeelte van de showroom van Scheffer Badkamers aangepakt. De verbouwing heeft geresulteerd in een prachtige ruimte in de showroom waar badkamers op ware grote zijn gebouwd compleet met plafonds etc. Het totaalconcept van, badkamers, los sanitair, tegels en complete installatie/gebruiksklare oplevering staat als een huis.


Ruim 20 jaar toonaangevend op het gebied van badkamers

Scheffer Badkamers heeft sinds 1992 een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van aanbod, advies en service. Een reputatie die wordt gekoesterd en die de basis vormt voor het succes. Want klanten die van oriëntatie tot oplevering tevreden zijn over Scheffer Badkamers, zijn nog altijd het beste visitekaartje.