Vasco Blower: snel en intelligent verwarmen met elektrische badkamerradiatoren

aast de bekende elektrische designradiatoren, ontwikkelde Vasco speciaal voor de badkamer een reeks elektrische radiatoren met voorgemonteerde Blower. Daarmee bereikt de badkamer supersnel de gewenste temperatuur.

De Blower, ingebouwd met een elektrisch PTC verwarmingselement van 1000W, werkt met een zichzelf programmerende intelligente sturing op basis van aanwezigheidsdetectie. Zo verbruikt u geen kilowatt uur te veel!

De Vasco Blower heeft ook een bijzonder dun en strak ontwerp waardoor het een mooi geheel vormt met de elektrische design radiatoren uit de reeks Carré bad, Aster, Niva, Iris en Agave. De Blower is de dunste in de markt, waardoor de radiator zo dicht mogelijk bij de wand gemonteerd kan worden.

Dankzij de open raam detectie schakelt de radiator in antivries modus bij een plotse temperatuurdaling, zo bespaart u op uw energierekening. De Vasco Blower, volledig conform EcoDesign 2018, beschikt over een ingebouwde RF-ontvanger waardoor hij eventueel ook bediend kan worden via een optionele RF-thermostaat. De blowerunit is zowel in het wit (RAL 9016) als in het grijs (RAL 7045) beschikbaar.