Montage

Compleet eigen montageteam, alles onder één dak

De kwaliteit die Scheffer Badkamers uitstraalt in de showroom komt ook tot uiting in het montage team. Een ervaren en gediplomeerd team van gemotiveerde vakmensen zorgen dat ook bij u alles naar wens verloopt.

 

Geen tussenpersoon

Eigen verantwoordelijkheid, klantvriendelijkheid en professionaliteit zijn de kernwoorden van het Scheffer Badkamers montageteam. Ze zijn uitgerust met de meest moderne gereedschappen.

Vaste prijs / geen meerwerk

Sloopwerk, egaliseren, leidingwerk, tegelen, montage van de onderdelen, plafonds en verlichting. Werkelijk alles wordt meegenomen in de installatieprijs, zonder verplichtingen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Voordelen voor u

De voordelen die een eigen service / montageteam met zich meebrengt is niet tot uiting te brengen. De voordelen ervaart u pas als u er gebruik van moet maken. Pas dan zult ook u de voordelen van een eigen service montage team kunnen waarderen.

Toch blijven douchen tijdens installatie

Als u de verbouwing van uw badkamer maar blijft uitstellen omdat u op ziet tegen het gegeven dat u tijdelijk niet kunt douchen, plaatsen wij gewoon een nooddouche. Tijdens de werkzaamheden kunt u dan gewoon blijven douchen.

Uw droom badkamer gebruiksklaar opgeleverd

Scheffer Badkamers begeleidt u van oriëntatie tot oplevering. Als wij klaar zijn, kunt u direct heerlijk genieten van uw nieuwe badkamer. Dat noemen we service van A tot Z.

De garantie van Scheffer Badkamers

Voor alle badkamers selecteert Scheffer Badkamers de beste materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop. En mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan heeft u altijd de zekerheid van de fabrieksgarantie op alle onderdelen én 3 jaar garantie op al het installatiewerk dat door Scheffer Badkamers is verzorgd.

Geen aanbetaling

Bij Scheffer Badkamers kennen we geen aanbetaling. Wij willen namelijk dat u bij ons in een gemoedelijke sfeer uw badkamer koopt. Maar wel altijd met zekerheid, zodat u geen enkel risico loopt. Bovendien kunt u rekenen op een scherpe prijs.

CBW erkend

De extra zekerheid van een CBW-erkenning

Een CBW-erkenning betekent: extra garantie, veilig betalen en een onpartijdige klachtafhandeling. De geldende algemene voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld.


Klik op de video voor een uitgebreide presentatie

 

 

Klik hier voor recensies van onze klanten.