Een douchekabine plaatsen

Wanneer u de douchewand wilt gaan plaatsen, controleer dan eerst of alle schroeven, pluggen en profielen zijn meegeleverd. 

Plaats bepalen

Met behulp van de meegeleverde pluggen en schroeven zet u de profielen vast. Zorg ervoor dat de profielen waterpas zijn en plaats het in het midden van de rand van de douchebak.

Plaatsing van de profielen

De wand waar de profielen worden bevestigd dient tevens ook waterpas te zijn, anders sluit het doucheprofiel niet mooi aan en ontstaan er kieren. Nadat de profielen zijn geplaatst, schuift u de douchewand of douchedeur in het profiel die worden vastgezet met de meegeleverde schroeven.
Plaatsing van de douchewand

Tevens bestaat nu nog de kans om nog wat te stellen, doordat u de douchewand/douchedeur definitief vastzet met deze schroeven. Lees altijd goed de meegeleverde handleiding, want bij sommige merken kan een andere werkwijze nog wel eens voorkomen.

Tot slot afkitten

Kit u de douchewand aan één kant af, zodat het water dat mogelijk in het profiel komt altijd weg kan. Het mooiste is om aan de buitenkant te kitten, maar dat is zelf te bepalen.

Veel plezier met uw nieuwe douchecabine!