Woonkamervloeren

Woonkamer vloeren hebben naast een puur functionele functie ook nog de kracht van manipulatie. Door een andere vloer kan de woning ineens een stuk ruimer of warmer lijken. Je kunt vloeren laten spreken met tegelwerk in een opvallende kleur of stijl, of juist sober houden om het interieur meer nadruk te geven. Ook natuursteen wordt over het algemeen zeer vaak toegepast.

Natuursteen

Natuursteen is eigenlijk een verzamelnaam voor diverse steensoorten die uit de natuur komen en worden verwerkt tot vloerafwerking. Er zijn diverse soorten zoals b.v. graniet, lavasteen, leisteen, marmer, kwartsiet enz. Iedere natuursteensoort heeft zo zijn eigen eigenschappen wat betreft uitstraling en structuur.

 

 

 

 

Natuursteen kan eigenlijk overal worden toegepast. Natuursteen is uitstekend te combineren met vloerverwarming, omdat het als eigenschap heeft warmte opnemen en langzaam af te geven. Een natuursteenvloer waarin vloerverwarming is toegepast voelt behaaglijk aan en leidt uiteindelijk tot een energiebesparing.

 

Vloertegels

Een tegelvloer geeft het interieur een ruimtelijke en levendige werking. Een tegelvloer is er in alle formaten en kleuren en kan effen maar ook in een decoratief patroon gelegd worden. Ook is een tegelvloer met oneindige decoratieve opdrukken te krijgen. Tegels worden tegenwoordig geïmporteerd uit Italië, Portugal, Spanje en zelfs uit Noord Afrika.

 

 

 

 

 

 

Door en door tegels

Dit product van keramisch materiaal is bijna zo hard als natuursteen en is overal toepasbaar. De granito tegel is geen imitatie van graniet of marmer. Het is een ongeglazuurde keramische vloertegel, gemaakt van nauwkeurig geselecteerde natuurlijke mineralen.

 

 

LED verlichting in woonkamer vloeren

Licht in vloeren en wanden is vanaf nu ook mogelijk met tegels. LED-tegels, waarmee verrassende markeringen in betegelde vlakken opvallend en vernieuwend aangebracht kunnen worden.

 

 

 

 

 

 

 

Deze moderne verlichtingstechniek maakt het mogelijk licht in tegels aan te brengen, zodat deze tegelijkertijd met de andere tegels verwerkt kunnen worden. Het zijn dezelfde tegels in dezelfde afmeting, dezelfde dikte, dezelfde kwaliteit. Geschikt voor vloeren en wanden in interieurs van openbare ruimten.

 

Vloerverwarming

Door de ruimte op de juiste manier te verwarmen, verbeterd u het comfort in huis aanzienlijk. Vloerverwarming, dat ooit begon als vorm van bijverwarming, is nu uitgegroeid tot een volwaardige soort van verwarming met vele pluspunten.

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier om de video te bekijken

Als dealer van Janssen & Krop bv kunnen
wij u deze vloerverwarmings sytemen
aanbieden. Voor meer informatie
neemt u dan contact met ons op.

Klik hier om naar de pagina radiatoren/vloerverwarming te gaan