Waterontharder Nuvoh2o

Zeg hallo nuvoH2O en dag tegen hard water in uw huishouden.. voor altijd!

Neem op een verantwoorde wijze voor altijd afscheid van hard water in uw huishouden! Verwelkom het nuvoH2O-systeem in uw huis en neem afscheid van hard water.

NuvoH2O

De oplossing is even simpel als milieuvriendelijk; door het gebruik van natuurlijk citroenzuur geven de nuvoH2O waterontharders maand na maand alle voordelen van een waterontharder en niet de nadelen van verouderde en vaak duurdere technieken op de markt. Met 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

 

Hard water veroorzaakt vele problemen. Verstopte sanitair en leidingen, aanslag op apparaten en kalkaanslag op de vaat, tegels, spiegels en doucheruiten. Uit Amerika komt de oplossing nu naar Europa. Het nuvoH2O wateronthardingssyteem geeft u maand na maand vers, schoon en zacht drinkwater.

 

 

Hoe werkt nuvoH2O?

Het is eenvoudig, veilig en gemakkelijk te installeren. De nuvoH2O cartridge werkt direct en het systeem gebruikt geen zout, elektriciteit en vereist geen onderhoud. Klik hier voor de brochure

 

Citroen, GEEN Zout

Het geheim is de gepatenteerde nuvoH2O's CitraCharge Cell Technology. Door middel van citroenzuur breekt het nuvoH2O systeem de banden van de schaal van moleculen voordat ze zich hechten aan sanitair, leidingen of apparaten. Het systeem breekt zelfs de huidige aanslag in uw leidingen af en maakt alles brandschoon.

 

   

     

Doorgaans zijn alle systemen bij ons op voorraad!