Wand / vloertegels

Natuur en cultuur. Twee eigentijdse stromingen die de inspiratie vormen van eigentijdse harmonieuze badkamertegels. Natuurlijke materialen als Graniet, marmer en leisteenvormen de inspiratiebron voor de structuur en uitstraling van porcellanato vloertegels. Zo wordt de aankleding van de badkamer een natuurlijke schoonheid.

Frisse kleuren, zachte pasteltinten zetten de toon in onze collectie wandtegels. Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u zich er van overtuigen dat kleur en design in balans gepresenteerd worden. Van mozaïek tot speels.
Van klassiek tot modern, van nostalgisch tot oogstrelend. Door ons grote aanbod van diverse merken en onze uitgebreide showroom bieden wij u al het overzicht onder een dak.

 

 

Strips, reliëf en afwijkende tegelvormen zijn speelse elementen die het extra stukje inhoud geven aan de natuurlijke schoonheid van een badkamer.

Scheffer Badkamers biedt u de perfecte kwaliteit. Hygiënisch en makkelijk schoon te houden tegels. Ons enorme assortiment en de veelheid aan stijlen bieden u voldoende keus om wand en vloertegels met elkaar te combineren en de badkamer van uw dromen te realiseren. Tevens hebben wij een ruim assortiment vloertegels voor o.a. woonkamer, entree hal, keukens, toiletruimte etc.

 

Water en vuil afstotende tegels

Enkele tegel fabrikanten hebben aan hun programma toegevoegd water en vuilafstotende wand en of vloertegels.

Dezelfde technologie die we kennen vanuit het keramiek sanitair. Zeer onderhouds vriendelijk zeker wanneer men deze tegels toepast in de doucheruimte.

 

 

 

 

Led verlichting in de tegels

Licht in wanden is vanaf nu ook mogelijk met tegels. Karaktervolle tegels die voorzien zijn van geïntegreerde LED-verlichting. De verlichtingstechniek staat garant voor een extreem lange levensduur en is perfect geschikt voor toepassing in natte ruimten. De inbouwruimte van LED-armatuur is zeer gering. Qua formaat en dikte kunnen de LED-tegels naadloos tussen de overige tegels verwerkt worden. Dit innovatieve concept biedt veel combinatiemogelijkheden.

Metrotegels

Parijse metrotegels. In het formaat 10x20 met facetranden. Aangevuld met decoratie-elementen in 10x10. Prachtig halfsteens te verwerken.

 

Glas en metaal

Allerlei materialen worden tegenwoordig toegapast in de tegels. Glas en metaal worden veelal toegepast waardoor men een strak geheel krijgt. In combinatie met een normale witte wandtegel geven deze decors een strakke uitstraling.

De reeks kent intussen meerdere verschijningsvormen: er zijn tegels van gehard glas, mat glas, roestvast staal, RVS met puntreliëf en porselein-keramiek. Opvallende materialenmix in modulair formaat (45x45).