Van Bad naar Douche

Compleet nieuwe douche op plaats van bad. Uw badkamer kan nog jaren mee maar u zou graag het bad willen vervangen voor een douche. Het liefst zonder hak en breekwerk en met het intact houden van het bestaande tegelwerk. 

 

Beterbad

Heeft een heel nieuw systeem ontwikkeld waarbij in één keer het bad uit de badkamer wordt gehaald en op die plek een compleet nieuwe inloopdouche wordt geplaatst. De wanden die eerst achter het bad zaten, hoeven nu niet opnieuw gestuct en betegeld te worden omdat er op die plaats volledig nieuwe wanden geplaatst worden.

 

 

Achter deze wanden zitten de leidingen voor de nieuwe douchesituatie mooi uit het zicht. De glaswanden worden geplaatst en kunnen naar uw wens worden uitgebreid met verschillende opties. De nieuwe inloopdouche is in elke gewenste maat leverbaar!!

 

 

 

 

Wilt u meer weten ?

Kom gerust naar onze showroom aan de brinkweg 11 in Zelhem. Als dealer voor Gelderland staat er een van Bad naar Douche situatie opgesteld. Daarnaast kunt u ons natuurlijk bellen of het contactformulier invullen en wij nemen contact met u op.