Toilet toebehoren

Net als een ingebouwde spoelbak, zijn alle water- en afvoerleidingen onzichtbaar achter de wand weggewerkt. Uitstraling, waterbesparing en comfort zijn de sleutelwoorden die Scheffer Badkamers u te bieden heeft. Veiligheid staat voorop met de garantie van kwaliteit. Een mooi resultaat met optimale hygiëne. Waterbesparend met de zekerheid van een storingsvrije werking. Met alle mogelijkheden voor extra opbergruimte in de vorm van nissen, schappen of ingebouwde kasten.

Inbouwreservoirs

Al jarenlang zijn Geberit inbouwreservoirs uiterst betrouwbaar en wereldwijd al miljoenen malen toepast in toiletten, badkamers en openbare sanitaire ruimtes. Voor ons echter geen reden om stil te zitten. Ieder detail - hoe klein ook - wordt door ons keer op keer kritisch onder de loep genomen, getest en waar mogelijk verder verbeterd. Door te kiezen voor een Geberit inbouwreservoir verzekert u zich van absolute topkwaliteit en installeert u in een handomdraai een inbouwreservoir. Of u nu kiest voor het Kombifix, Sanbloc, Duofix, GIS of GIS easy systeem.

 

 

 

 

Bedieningsplaten

Voor het doorspoelen van het toilet en urinoir bieden wij diverse bedieningsplaten waarmee u uw toilet, badkamer of (semi) openbare sanitaire ruimte ook nog eens de juiste finishing touch kunt geven. Al onze bedieningsplaten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, twee hoogwaardige materiaalsoorten (metaal en kunststof) en zijn bovendien bruikbaar met elk Geberit inbouwreservoir met frontbediening.

 

Geberit toiletblokhouder voor inbouwreservoir

plaat open, blokje plaatsen, plaat dichtToiletblokhouders voor inbouwreservoirs onderscheiden zich van toiletblokhouders aan de spoelrand van het toilet, doordat ze in het reservoir zitten en zo ongezien hun werk doen. Bij iedere spoeling reinigen ze het toilet overal waar het water komt, ook onder de rand.

 

 

 

 

 

 

Geberit Duofresh

Het nieuwe wc-systeem Geberit DuoFresh geeft uw badkamer een nieuw gevoel van frisheid. Het geheim bevindt zich achter de wand: met een schakelaar op de bedieningsplaat activeert u de luchtzuivering. Na reiniging door een actief koolstoffilter wordt de lucht weer schoon de ruimte in geleid. Storende geurtjes worden hiermee niet gewoonweg gecamoufleerd, zoals bij een geurspray en kunnen zich ook niet eerst door de hele ruimte verspreiden, zoals bij normale ventilatiesystemen voor badkamers. Geberit DuoFresh pakt nare geurtjes aan bij de bron.

 

Geberit Monolith

Fraai gevormde toiletten, wastafels en kranen vormen in moderne badkamers het beeld, terwijl de technische details van het sanitair achter de wand verdwijnen. Maar het gebruik van een moderne voorzetwand is niet in alle bouwsituaties wenselijk of zelfs mogelijk. Er wordt daarom vaak gekozen voor meer traditionele wc's met zichtbare stortbak of keramisch duoblok bij de vervanging van oudere toiletten.

 

Welke zitting past op mijn toilet?

Klik hier voor de "paslijst".

Soft closing toiletzitting

Vanaf nu geen toiletbrillen meer in huis die met een harde klap neervallen, maar praktische exemplaren die langzaam dalen en geruisloos sluiten. Pure luxe maar wel enorm handig!
Door deze closetzitting met geïntegreerd vertragingsmechanisme sluit de deksel voortaan zacht en geruisloos.