Sunshower

Zonlicht is de bron van leven en zorgt voor een opgewekt en energiek gevoel. Het is gezond om regelmatig - een paar keer per week - een lage dosis zonlicht te ontvangen. Dit is goed voor de aanmaak van Vitamine D en verhoogd de weerstand. Infrarood straling is zeer ontspannen en heeft, net als de zon, een helende werking op de spieren en gewrichten van de nek, rug en schouders. Sunshower voorziet in de behoefte om dagelijks gedoseerd te kunnen genieten van de positieve effecten van zonlicht. De badkamer verandert zo in een mini wellness-center.

Zonlicht

heeft veel positieve invloeden op de gezondheid van de mens. Zo maakt ons lichaam door zonlicht vitamine D aan. Dat hebben we nodig voor gezonde botten en spieren. Ook zorgt de zon voor een goed humeur. Vitamine D verhoogt de natuurlijke weerstand, waardoor uw energie in de winter op peil blijft.

 

 

 

 

Infrarood

geeft een aangename, diepwerkende warmte. De rode lampen hebben een helende werking op spieren en gewrichten. Bovendien stimuleert infrarood de bloedsomloop en voorkomt zo blessures. Zo geniet u na het sporten of na een stevige wandeling van de warmte van infrarood in uw eigen badkamer.

 

Veiligheid

is van groot belang voor Sunshower BV. Daarom doen we onderzoek met het LUMC om te kunnen adviseren over verstandig en verantwoord zonnen. Daarnaast zijn alle Sunshower modellen Kema of TUV gekeurd en voldoen ze aan de hoogste veiligheidsnormen die gelden in Europa.

 

 

 

 

 

De Sunshower Health

combineert wellness met luxe in uw eigen badkamer. Met de ingebouwde Sunshower Health geniet u op een stijlvolle wijze van infrarood en van zonlicht. Dit moderne design is dé noviteit voor de luxe badkamer. Sunshower Health heeft vier kortegolf infraroodlampen en vier UV lampen. De Sunshower Health wordt volledig ingebouwd in de wand. Het gezandstraalde melkglas zorgt voor een goede verdeling van het zonlicht en een aangename warme lichtinval van het infrararode licht. Dit creëert een ontspannen sfeer tijdens het douchen. De Sunshower Health is leverbaar met verschillende omlijstingen; geanodiseerd aluminium (standaard), chroom, RVS en messing.

 

Sunshower Combi

Geniet van infrarood én zonlicht in uw eigen badkamer. De Sunshower Combi is een zonnebank met ingebouwde UV - en infrarood  lampen, die kan worden geïnstalleerd in de bestaande douche. U ervaart aangename warmte en de positieve effecten van gedoseerd zonlicht. Met Sunshower verandert de badkamer in een mini welness-center. Er zijn twee uitvoeringen, het Full Body model en het Half Body model. De Sunshower Combi kan eenvoudig in de hoek van iedere bestaande of nieuw te bouwen badkamer gemonteerd worden. Het Half Body model kan behalve in de douche, ook geïnstalleerd worden boven het bad. De voorkant van de Sunshower Combi bestaat uit gehard melkglas, afgewerkt met een aluminium sierlijst.

 

 

 

 

 

 

Sunshower Pure

De Sunshower Pure is een compact inbouwproduct met een krachtige infrarood functie (1500W). De Sunshower Pure kan in een standaard voorzetwand van 10cm diep worden geintegreerd, zodat alle techniek stijlvol is weggewerkt en slechts de strakke afwerking zichtbaar is. De Pure kan op stahoogte of op zithoogte worden ingebouwd. Zo verandert uw douche in een functionele infrarood cabine. De Sunshower Pure is verkrijgbaar in het wit en in het zwart. Hij kan worden ingebouwd in het tegelvlak of worden opgebouwd, zodat de afwerking over de tegels valt.

 

Klik hieronder voor de video van de Sunshower Combi