Sanibroyeur / fecaliënvermalers

SFA is in 1958 opgericht in Frankrijk. Het bedrijf bracht een omwenteling in de sanitairwereld teweeg toen zij de eerste WC-vermaler introduceerde. Met de SANIBROYEUR®-producten van SFA kan men nu overal in huis een WC, badkamer, keuken of wasruimte installeren zonder breekwerk of ingrijpende verbouwingen.

Sanicompact Star

Een praktisch wandcloset in zeer elegant design met ingebouwd vermaal- en pompsysteem. Een inbouwreservoir is overbodig. De vloer in uw toiletruimte is gemakkelijk schoon te houden. Het chassis van de Sanicompact® Star is in hoogte instelbaar (van 430 tot 600 mm) wat met name functioneel is voor minder valide mensen.

 

 

 

 

Sanicombi

De SaniCombi® is de nieuwste telg uit de Sanibroyeur®-familie. Deze fecaliënvermaler met inbouwelement is buitengewoon veelzijdig en heeft veel voordelen voor zowel gebruiker als installateur.
De SaniCombi® bestaat uit drie onderdelen: De ingebouwde fecaliënvermaler Sanibroyeur® C is het brein van de SaniCombi®. Deze krachtige, maar geluidsarme fecaliënvermaler heeft een maximale opvoerhoogte van 5m verticaal en een horizontale afvoercapaciteit tot maar liefst 100m. Het zelfdragende inbouwelement is getest tot 400 kg. Het frame is gedeeltelijk demontabel voor een eenvoudige toegang tot de Sanibroyeur® C.

Het bijbehorende reservoir is geïsoleerd voor een condens- en geluidsarme werking. Daarnaast is het reservoir waterbesparend door zijn economische spoeltechniek. Het reservoir wordt standaard geleverd met een verchroomd bedieningspaneel.
De SaniCombi® is een fraaie en complete oplossing voor uw badkamer of toiletruimte. Door zijn geringe afmetingen kan de SaniCombi® eenvoudig en ruimtebesparend geplaatst worden achter elk wandcloset van uw keuze. Hij beschikt over 3 extra aansluitmogelijkheden waarop zelfs een wasmachine, douche, wastafel of vaatwasser kan worden aangesloten.
Met de SaniCombi® kunt u eenvoudig uw droombadkamer installeren op elke gewenste plek in uw woning.

 

 

 

 

De fecaliënvermalers en vuilwaterpompen van SANIBROYEUR® zijn bestemd voor het afvoeren van fecaliën, afvalwater en toiletpapier. Ze zijn niet geschikt voor het vermalen en afvoeren van etensresten of sanitair afval. De producten zijn constant in ontwikkeling.