Plafond systemen

Plafond systemen zijn verkrijgbaar in talloze vormen, kleuren en mogelijkheden. Ons assortiment bestaat uit Luxalon aluminium plafonds en MDF plafonds ommanteld met een kunstof folie. Alle aanverwante artikelen zoals: plinten, bevestiging, halogeenspots en ventilatie zijn uiteraard ook bij Scheffer Badkamers te verkrijgen. Om u een goed idee te geven van datgene wat er allemaal mogelijk is hebben wij in onze showroom een tiental plafonds gemonteerd in verschillende kleuren en materialen met de bijpassende verlichting.

Aluminium plafonds  

Kleur en kleurgebruik spelen een belangrijke rol bij het creëren van de juiste sfeer in een ruimte. Het plafond is het grootste onafgebroken vlak in een ruimte en daarmee heel bepalend voor de juiste sfeer: Het aluminium plafond is hiermee een uniek interieurinstrument. Door gebruik te maken van verlagingen, diagonale legrichting van de lamellen, kleuraccenten of het hele vlak in een specifieke kleur, is het mogelijk om met een aluminium plafond de juiste sfeer te creëren.

 

 

 

 

Spanplafond

Het spanplafond wordt onder het bestaande plafond door aangebracht zonder sloop- of breekwerk en uw grote meubels kunnen blijven staan. Heeft u problemen met uw plafond of is de uitstraling niet naar wens, kijkt u dan eens naar een spanplafond. Een snelle en schone montage en u heeft een prachtig compleet strak plafond met de bijbehorende verlichting zoals u wenst in bijvoorbeeld de badkamer.

MDF plafond

Het de Luxepaneel is een modern paneel van MDF, voorzien van een alkorcelfolie waardoor deze geschikt is voor elke ruimte in uw woning.
Deze panelen zijn in diverse moderne kleuren te verkrijgen.

Vochtbestendig
De luxe designpanelen zijn, als een van de weinige MDF producten, geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. De plafondpanelen zijn voorzien van een kunstoffolie aan de zichtzijde van het paneel.

 

 

Verlichting

Niet alleen het plafond is bepalend voor de sfeer, met de juiste verlichting maakt u elke woonruimte helemaal naar uw wens. Voor welke inbouwspot u ook kiest, het gehele assortiment is gemaakt van gegoten materiaal en dus geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes.

Ventilatie

In een badkamer is ventilatie niet weg te denken. U kent het wel de zwarte plekken in het bestaande plafond. Vaak ligt de oorzaak aan de huidige ventilatie. Deze is vaak onvoldoende of niet goed aangelegd. Het is dus ook raadzaam om bij een eventuele verbouwing hier de nodige aandacht aan te schenken.

De beste oplossing is dat de afzuiging zich in douchecabine bevindt hier is immers de meeste stoomvorming. Wanneer u dan een ventilator op zolder zet in combinatie met een geschikte dakdoorvoer die rechtstreeks vanuit het plafond van de badkamer naar boven door het dak gaat. Dan behoren vocht problemen tot de verleden tijd.

 

 

 

 

Multivent dakdoorvoer

Dakdoorvoer voor afvoer van lucht uit
vochtige ruimten (zoals badkamer,
keuken en toilet) op natuurlijke of
mechanische wijze.

Een kwalitatief goede ventilator in combinatie met een multivent daarmee heeft u een ijzersterke combinatie.

Mogelijkheden i.c.m. verlaagd plafond
        
Bij het installeren van een ventilator heeft het maken van een verlaagd plafond een aantal voordelen. U kunt de elektriciteitsleidingen wegwerken, inbouwspotjes monteren en de ventilator op een gunstige plaats inbouwen. Voor laagspanning halogeenspotjes kunt u tevens de transformator kwijt.

Muziek in de badkamer

Lekker ontspannen in bad  naar een muziekje luisteren. Wij hebben voor u de ideale oplossing een inbouwradio voor in het plafond compleet met afstandsbediening. De luidsprekers kunnen geleverd worden in diverse kleuren zodat u deze kunt afstemmen op de kleur van de inbouwspots.

De radio kan de FM frequenties ontvangen en daarnaast kan men de kabel ook op de radio aansluiten. De inbouwradio kan 20 voorkeuze stations opslaan u kunt zelfs uw persoonlijke voorkeurs instellingen opslaan wat betreft volume, bass, en treble. De set zoals afgebeeld kost 249,00 inclusief btw.