Mindervaliden sanitair

Mindervalidensanitair - De badkamer is een ruimte bij uitstek waar veiligheid, bereikbaarheid en functionaliteit voorop staan. Design verdient echter ook een plek in het rijtje. Zeker nu gerenommeerde badkamerproducenten zich inzetten voor het wegwerken van de zogenaamde ‘steunkousensfeer’. Aangepaste toiletten, baden, wastafels, douches, steunen en grepen, geïntegreerde accessoires: het is allemaal te verkrijgen.

Linido

Linido is Nederlands fabrikant van hulpmiddelen en veiligheidsproducten voor badkamer en toilet. Met ruim 65 jaar ervaring geldt Linido wereldwijd als specialist op dit gebied.

Als dealer van Linido laten wij u op deze pagina een aantal producten zien die u bij ons de showroom mag verwachten.

 

 

Veiligheid

Veiligheid in de badkamer wordt bereikt door te kiezen voor de juiste hulpmiddelen. Scheffer biedt deze keuze.
Maar wij bieden ook de garantie dat de producten sterk en robuust zijn, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op al onze sanitaire veiligheidsproducten.

 

Ergonomie

Er wordt nadrukkelijk gelet op de ergonomische aspecten met betrekking tot de producten, waarvan onze Ergogrip wandbeugel een duidelijk voorbeeld is.
Doordat de buis 60º gebogen is in plaats van de traditionele 90º, nemen hand en pols bij het vasthouden van de Ergogrip een natuurlijke stand in.
Maar ook bij andere producten spelen ergonomische aspecten een belangrijke rol, bijvoorbeeld zithoogte, zitbreedte, zitdiepte, zithoek en armleggerhoogte.

 

 

 

Duurzaamheid

In de badkamer kunnen producten aan extreme omstandigheden (vocht, kou, warmte) worden blootgesteld. Bij ons worden daarom de hoogste eisen gesteld aan de voorbehandeling en de epoxy coating.
Daarnaast bestaan wielen, bevestigingspunten en scharnierdelen steeds uit kunststof en/of roestvast staal.
Dit alles garandeert een langdurig plezier van uw product.

Vormgeving

Binnen de grenzen van veiligheid, bruikbaarheid, ergonomie en duurzaamheid besteedt Linido veel aandacht aan vormgeving.
Waar mogelijk worden ronde vormen gebruikt, waardoor het product vriendelijk oogt en gemakkerlijk schoon te maken is. Bevestigingspunten worden aan het oog onttrokken.
De keus in kleur en variaties binnen productgroepen bieden een passende oplossing voor ieder interieur.

 

 

Klik hier voor de pagina over instapbaden