Keramiek / natuursteen

Eenvoud in onderhoud, functionaliteit en design zijn de kernwoorden van sanitair.
Hangend sanitair met speciale afwerklagen die het schoonmaken vereenvoudigen en aanslag voorkomen. Reinigen wordt steeds minder intensief. En ook dat is een vorm van comfort. Met bekende merken als o.a. Villeroy & Boch, Sphinx, Laufen, Keramag levert Scheffer Badkamers kwalitatief hoogwaardig sanitair. Maar naast een kwalitatief hoogwaardig product gaat er steeds meer aandacht uit naar het ontwerp. Combinaties van glas, hout en veel designmaterialen maken deel uit van de huidige badkamer op maat.

Hout, metaal, natuursteen, porseleinen afwerking, inbouwwastafels, diverse kleuren en materialen, kranen, toiletten en accessoires. Een combinatie maakt een individuele kijk op uw eigen badkamer mogelijk.

Omdat geen enkele smaak dezelfde is kunt u slechts een impressie opdoen van de sfeer en producten die Scheffer Badkamers u kan bieden.

Alle denkbare kleur-, product en materiaalcombinaties zijn mogelijk.
Zo maakt Scheffer Badkamers uw badkamer tot een eigentijds persoonlijke blikvanger.

 

 

 

 

 

Hardsteen

Eeuwenlang werd grijsblauw hardsteen gebruikt voor trappen en bordessen in voorname panden. Balance herontdekt deze natuurlijke materialen. Het geselecteerde hardsteen wordt nu toegepast als wasbak in de moderne badkamer.

Onze blauwsteen produkten zijn eigenzinnig en
overtuigend van vorm. De schoonheid en puurheid van het materiaal komt in de ontwerpen volledig tot zijn recht.

Eén goede vondst, vele variaties.

Een opzetwastafel is een prachtige aanwinst voor je badkamer. Er zijn echter heel veel verschillende soorten opzetwastafels. Rond, vierkant rechthoek, driehoek noem maar op. Keuze voldoende.

 

 

 

Wandcloset

Dit wandcloset past perfect in elke klassiek moderne badkamer. 


Een hangend closet 'staat' niet alleen leuk het heeft ook praktische voordelen. Schoonmaken wordt bijvoorbeeld een stuk gemakkelijker.

Er zijn ook modellen die zijn voorzien van geurafzuiging d.m.v. een actief koolstoffilter. Uiteraard opgesteld in onze showroom.

Het Bidet

Het bidet geldt voor velen als een standaard voor hygiëne in een compleet ingerichte badkamer. Zijn eigenlijke doel vervult het bij de intieme lichaamsverzorging, maar het kan ook als voetenwasbak gebruikt worden. Evenals de WC kunnen ook bidets aan de wand hangend of op de vloer staand geïnstalleerd worden. De kranen laten zich op de wand of op het bidet monteren.

Een combinatie van een bidet en toilet in één. Kijk op de pagina van de Aquaclean.

 

 

 

Het urinoir

In privé huishoudens met mannelijke badkamergebruikers mag een urinoir niet ontbreken. Deze spaarzame aanvulling op de WC wordt ook in gastenbadkamers steeds geliefder. In plaats van de gebruikelijk hoeveelheid van 6-9 liter water per spoeling verbruikt een urinoir slechts 2 liter kostbaar water. Urinoirs worden altijd aan de wand gehangen of ingebouwd in een installatie voor de wand.

Fontein

Met weinig middelen veel bereiken: de fonteinen zijn een goed voorbeeld hoe op eenvoudige wijze moderne accenten geplaatst kunnen worden.
Verkrijgbaar als standaardfontein of als hoekfontein.