Instapbaden

Veilig baden met de instapbaden van Scheffer Badkamers. Een bad nemen zonder angst uit te glijden of zonder watervrees, dat kan met de instapbaden van Scheffer Badkamers!
Met de lage instap en een anti-slip laag op de bodem en het zitvlak wordt baden een groot plezier. Diverse modellen verkrijgbaar, passend in elke badkamer.

Instapbaden veilig & comfortabel


Instapbaden zijn eenvoudig in gebruik. U kunt zonder hulp een bad of douche nemen. Door de naar binnen of buiten zwenkende deur kunt u gewoon het bad inlopen, zonder het gevaar dat u erin valt of uitglijdt. Dankzij de voorgevormde zitting kunt u met steun aan alle kanten gaan zitten en baden.
Omdat u rechtop blijft zitten, kunt u zich ontspannen, want u weet dat u weer veilig en zonder moeite uit het bad kunt komen. Iets dat juist zo moeilijk is in een traditioneel bad. De vloer van het bad is natuurlijk anti-slip. Dankzij de lage drempel hoeft u nooit meer over de rand te klimmen.

 

 

 

 

 

De perfecte oplossing

Voor elke badkamer is er wel een passend model, zelfs voor een klein oppervlak is er het hoge model met een lage instap. De baden hebben een vloer en een zitvlak met anti-slip laag, voorgevormde rugleuning, brede of smalle deur, met of zonder douchehemel.

De lage instap en bij sommige baden een beugel om vast te houden zorgen voor optimale zekerheid. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook zijn de baden te combineren met een luxe bubbeljet-systeem met hydraterende werking.

Speciale wensen

Instapbaden zijn speciaal ontworpen voor mensen die moeilijk ter been zijn, of angst hebben uit te glijden. Ontspan en relax in uw eigen badkamer zolang u wilt.  Unieke eigenschappen van deze speciaalbaden zijn:
•lage instap door speciale deur
•antislip op bodem en op het zitvlak
•gemodelleerde zitplaats
•ook als douche te gebruiken
•uitbreiding met bruisbad voor massage geeft een heilzame en uiterst verkwikkende werking
•een thermostaatkraan wordt ten zeerste aanbevolen: nooit te heet water

 

 

 

 

 

 

Airpool en Whirlpool

Dankzij het unieke hydrotherapie-systeem worden pijn en kwalen verzacht. Ontspannen in de perfecte temperatuur, massage op de juiste plekken met zacht strelende stroom belletjes, of juist stimulerend. Het water beweegt en u kunt heerlijk relaxen. Bubbelbaden zijn bevorderlijk voor de gezondheid. Eenmaal per dag baden verzacht veel voorkomende klachten zoals reuma, artritis, ischias of een slechte bloedsomloop.

 

Badlift

Heerlijk ontspannen en veilig baden met een badlift. Eenvoudig in gebruik en uiterst comfortabel. Ook eenvoudig uit bad te halen zodat het bad geschikt is voor andere gebruikers.

 

 

Installatie

Het advies, eventueel ontwerp en installatie wordt compleet gedaan door Scheffer Badkamers.

Garantie
Op het installeren wordt 2 jaar garantie gegeven. Op de baden krijgt u 5 jaar garantie door de importeur/fabrikant.

Prijzen

De prijzen van de instapbaden beginnen bij  € 4195,-- inclusief b.t.w. exclusief montage.

Voor meer informatie neemt u svp contact op.