Douchewc / aquaclean

Geberit AquaClean: lifestyle en wellness in één

Water is oerkracht.Sinds mensenheugenis het natuurlijkste middel voor reiniging en lichaamsverzorging.Water zuivert, verfrist en stimuleert lichaam en geest.Dit principe wordt benut door Geberit AquaClean, de wc waarmee u met water wordt gereinigd.

Bij de dagelijkse lichaamsverzorging is water vanzelfsprekend.Het zorgt voor een ongeëvenaard gevoel van frisheid en pure zuiverheid na het douchen, baden, handenwassen en … de toiletgang.Dat is voor ieder van ons hetzelfde.Maar individuele behoeften kunnen sterk verschillen, daarom biedt Geberit AquaClean voor iedere woon- en leefsituatie een aparte oplossing, van een instapmodel tot en met een luxe-uitvoering.

Wellness in alle opzichten

Voor iedere behoefte is er een geschikt model.Zelfs als de wc niet compleet kan worden vervangen, bijvoorbeeld omdat de woonsituatie dat niet toelaat, hoeft men de frisse zuiverheid niet te missen.Wie een woning huurt, kan zijn bestaande toilet met behulp van een Geberit AquaClean toiletzitting in een echte wellnessruimte veranderen.Ook de complete toiletsystemen van Geberit AquaClean laten niets te wensen over – zowel genieters als designliefhebbers zullen helemaal overtuigd zijn. Of men nu voor een Geberit AquaClean toiletzitting of voor een compleet toiletsysteem van Geberit AquaClean kiest, de wellnessfactor en het eenvoudige doucheprincipe zijn bij alle modellen aanwezig. De verschillen schuilen in de extra comfortfuncties.

 

 

 

 

 

Geberit AquaClean 4000: eenvoudig model, gunstige prijs

Het basismodel Geberit AquaClean 4000 vervangt de zitting en de deksel van een bestaande wc en maakt zo van iedere badkamer een wellnessruimte. Als men verhuist, kan de toiletzitting eenvoudig gedemonteerd worden en meegenomen naar de nieuwe woning.

 

Geberit AquaClean 5000plus: de veelzijdige luxeoplossing

Geberit AquaClean 5000plus is een bijzonder veelzijdige toiletzitting.Met de talrijke extra douchefuncties, zoals de ladydouche en de massagedouche, en de regelbare warmeluchtföhn wordt de toiletgang een heel persoonlijke wellnessbehandeling.

 

 

 

 

 

Geberit AquaClean 8000plus: het buitengewone verwenprogramma

Geberit AquaClean 8000plus is niet alleen een streling voor het oog, het model biedt ook een buitengewoon verwenprogramma.Alle functies kunnen individueel worden geregeld: de watertemperatuur en -intensiteit, diverse douchefuncties zoals de ladydouche en de massagedouche, de föhn en de luchtzuivering.Omdat de gebruikersprofielen in het geheugen kunnen worden opgeslagen, dient iedere gebruiker zijn voorkeuren slechts eenmaal in te stellen. Daarna kan met een druk op de knop van de afstandsbediening het voorkeurprogramma telkens weer worden opgeroepen. Dit topmodel van Geberit AquaClean is verkrijgbaar als hangend of staand closet en met opbouw- of inbouwreservoir.Heel individueel, net als de gebruiker.