Douchewanden / douche afvoer systemen

Innovatie is maatwerk. Voor iedere badkamer, klein of groot is ruimte voor een bad-/douchewand op maat. Inloopdouches, kwartrond, vijfhoek, rechthoek, vouwdeur, saloondeuren combinaties, noem maar op. Scheffer Badkamers biedt u bad- en douchewanden voor iedere toepassing.

Inloop douches

Ontwerp uw eigen douche, bijna alles is mogelijk. Ronde en rechte glaselementen worden bevestigd met inox design beslag, rechtstreeks op de tegelvloer of op de bijpassende grijsblauwe douchevloeren.

Enkele ideeën vindt u hier. Rust en ruimte wordt gecreëerd door de transparantie van grote glaselementen en de mystieke zijdeglans van geslepen inox.

 

 

 

De douche mag weer gezien worden, staat prominent in de badkamer en wordt niet langer in een hoekje weggestopt. Grote douchekoppen maken het pure spetterfeest compleet.

Minimalistisch vormgegeven, terug naar de essentie: water.

Wat onderhoud betreft hoeft u niet bang te zijn voor kalkstrepen. Tegenwoordig zijn bijna alle douchecabines te verkrijgen met een water en vuil afstotende oppervlakte behandeling.

 

Douchecabines

Zeer strakke, volledig profielloze serie, die (daardoor) probleemloos schoon te houden is. Dankzij een hoogwaardig en doordacht montagesysteem gemakkelijk en nauwkeurig te installeren. De gepatenteerde scharnieren van de fraaie cabine zijn profielloos verlijmd met het glas.

De douchecabines zijn er in tal van maten en modellen. Denk hierbij aan nis deuren, saloon deuren, 1/4 ronde, 5 hoek etc.

Ook is er tegenwoordig een zeer ruim assortiment standaard douchecabines wat op kan lopen tot 180 cm breed en 80 cm diep.

Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om de cabine naar de situatie te laten maken. Maatwerk alles kan dus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RVS douchegoot

Van traditionele doucheput naar revolutionaire rvs-afvoergoot. Iedereen kent het oude doucheputje. Een onderdeel van de badkamer waar naar ons idee te weinig over is nagedacht. Een drain is een typisch voorbeeld van "eenvoud maakt mooi".

Wanneer u geen gebruik wenst te maken van een douchebak, maar wel een doorlopende tegelvloer of inloopdouche prefereert, is een drain het alternatief voor de traditionele doucheput.

 

Natuursteen douchebak

Een natuurstenen douchebak geeft de doucheruimte een rijke uitstraling. Een marmeren of granieten douchebak is mooi in de klassieke badkamer. Hardsteen geeft de moderne badkamer net dat beetje extra. Deze douchebakken zijn bij ons in de showroom te bewonderen.

 

 

 

 

Kunststof douchebakken

Douchebakken worden niet alleen platter en strakker, we zien ook steeds vaker dat er wordt afgeweken van het traditionele acryl. De douchebak is tegenwoordig ook verkrijgbaar in natuursteen, beton of rvs.

Maar ook acryl blijft onverminderd populair. Meestal in tijdloos wit, maar ook kleur (zoals mat zwart) wordt toegepast. Voor een natuurlijke uitstraling wordt de acryl douchebak gecombineerd met een houten douchevlonder.