Douchegarnituren

Uw douche wilt u natuurlijk stijlvol aankleden, daarom heeft Scheffer Badkamers een ruime keus aan diverse douchegarnituren. Van badrandhouder tot zeephouder voor uw glijstang. Scheffer Badkamers heeft een uitgebreid assortiment douchegarnituren met onder andere ook glijstangsets, hoofddouches, regendouches, handdouches en plafonddouches maar ook zijdouches en douchepanelen.

Regendouche

Een regendouche is een "must have" in de badkamer van nu. Met een regendouche geniet u van een brede straal water. Een regendouche is een zeer grote douchekop waaruit het water recht naar beneden valt. Door de grote diameter wordt de waterdruk verdeeld en valt het water zachter, als regen, naar beneden. Regendouches zijn in verschillende breedtes en uitvoeringen verkrijgbaar. In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment!

 

 

Douchepaneel

Bij douchen denken we al gauw aan de standaard handdouche in een houder, gemonteerd op een glijstang. Maar voor wie een stapje verder wil gaan, is er tegenwoordig meer dan genoeg keus.

Het verschil tussen een handdouche-op-glijstang en een douchepaneel is ongeveer hetzelfde als dat tussen een bad en een whirlpool.

Want behalve een hoofd- en een handdouche is het douchepaneel tevens uitgerust met zijdouches die zorgen voor een verkwikkende hydromassage.

Hiernaast ziet u een model van Hansgrohe dat zelfs omhoog of omlaag kan. Ideaal om zo de perfecte afstand te crëeren tussen uw hoofd en hoofddouche.

Regenhemel

Je kan lang en breed gaan discussiëren of de hemel wel dan niet bestaat. Wij hebben hem in ieder geval. In drie uitvoeringen. Bij ons gaat het om heerlijke dikke vette druppels die op je lichaam neerpletsen.

Deze noviteit is uiteraard te bewonderen in de showroom van Scheffer Badkamers.

 

 

 

Inbouw

Tegenwoordig is de inbouw douchekraan wat populairder. Een inbouw douchekraan heeft in het gebruik namelijk ook een aantal voordelen, zoals het plaatsen van de kraan naar wens en gemak in onderhoud. U kunt de kraan buiten de douchestraal monteren zodat gebruik en onderhoudsgemak groter worden. Daarnaast behoudt u meer ruimte in de douche.