Buiten whirlpools / outdoor living

'Terwijl de hele tuin vol sneeuw ligt zit u in een warm en dampend bad'
Zomaar een romantische avond. Na een prettig gesprek met uw geliefde een warm bad nemen. Een ideaalbeeld. Toch ebt op zo'n moment vaak de opgebouwde spanning weg, het wachten op het zich traag vullende bad breekt de avontuurlijke avond."

Van de outdoor spa hoeft u slechts het dekzeil te verwijderen en dan kunt u er zo in." Met de spa is wachten dus niet langer aan de orde, het luxueuze bad is voortdurend gevuld met heerlijk warm water. De temperatuur van het water is eenvoudig een paar graden hoger of lager te stellen. De hinderlijke onderbreking van een aangename avond door een langzaam vollopende badkuip is verleden tijd.

Buitenspa

Op elk gewenst moment genieten van een weldadig bad, dat is een van de voordelen die de spa biedt. Uzelf onderdompelen in het warme water wanneer het u uit komt. Na een lange en vermoeiende werkdag, niets is dan prettiger dan een warm bad, even alle zorgen van u afzetten in een rustige en kalmerende omgeving. De spa kan namelijk geplaatst worden waar u maar wilt. Het bad kan het hele jaar door gebruikt worden en is mogelijk om het zowel binnen als buiten plaatsen.

 

 

 

 

 

" Het mooiste is buiten, terwijl de hele tuin vol sneeuw ligt zit u in een dampend warm bad, waarin u ook nog gemasseerd wordt. Een groot voordeel is dat u 24 uur per dag een bad kunt nemen, het water wordt constant gefilterd en automatisch warm gehouden"
Het bad kan even gemakkelijk als doeltreffend worden afgedekt met een stijlvol en duurzaam dekzeil dat de warmte vast- en het vuil tegenhoudt.

De spa kan worden ingebouwd, maar het is ook mogelijk om het fraaie bad, dat in diverse smaakvolle kleuren verkrijgbaar is, boven de grond te laten staan. De spa kan uitgebreid worden met verscheidene accessoires, zoals handige bijzettafels, plantenbakken en opstapjes.

 

 

Er zijn meerdere ligposities mogelijk, de masserende stralen in de spa hebben een ontspannende werking. De tientallen ingebouwde jets produceren verschillende stralen, waardoor de rug, schouders en benen gemasseerd worden. Om het gelukzalige gevoel te versterken kan de geluidsinstallatie van de spa in werking worden gesteld. Daarnaast kunt u nog wat etherische oliën aan het water toevoegen waardoor het water een heerlijke geur afgeeft.

 

 

 

Vaak wordt er relatief weinig gebruik gemaakt van een ligbad, vooral omdat het vullen van het bad veel tijd in beslag neemt, de Maxi Jacuzzi is dan echt een uitkomst. Overtuig uzelf en kom langs bij Scheffer Badkamers in Zelhem en ervaar het gemak van de outdoor spa.

 

 

 

 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de afwerking. Men kan kiezen tussen bijvoorbeeld: A- kwaliteit red-cedar hout of een kunststof cabinet wat ook weer te verkrijgen is in verschillende kleuren.

Opstapbanken, bijzettafels, etc. zijn natuurlijk in dezelfde kleuren te verkrijgen als het bad.

En wilt u het helemaal compleet maken dan mag een outdoor kitchen natuurlijk niet ontbreken.

 

Om s' avonds meer sfeer te krijgen is een ambiance verlichting de beste toepassing. De kleuren veranderen zelfs zonder deze extra te hoeven bedienen hierdoor krijgt men het kleurentherapie effect.

Voor alle accessoires zoals instapbeugels en alle onderhoudsmiddelen m.b.t. de waterhuishouding kunt u bij ons terecht.

In onze showroom hebben wij een assortiment buiten whirlpools opgesteld staan. Desgewenst kunt u een afspraak maken om te komen "proefbubbelen". De merken die u bij ons aantreft zijn Sunrise Spas en de Originele Jacuzzi's.

 

 

JEE-O | DOUCHE


Nederlands design vrijstaande douches, gemaakt van hoogwaardige RVS en teak onderdelen. JEE-O DOUCHE kan voor binnen en buiten worden toegepast.

Het complete buiten en binnenassortiment van JEE-O kunnen wij leveren. Het buiten assortiment staat bij ons in de showroom opgesteld.

JEE-O | LAZY

Eenvoudig en verplaatsbare lounger, binnen en buiten toepasbaar, zeer hoogwaardig en duurzaam van kwaliteit, waterafstotende, lichtgewicht en kleurvast. Te gebruiken als tijdelijk logeer bed of als eigen flexibele lounge opstelling in de tuin of op het dakterras. Verkrijgbaarheid in wit en zwart. Persoonlijke kleuren en print zijn op aanvraag mogelijk.

 

 

JEE-O | FIRE

Je eigen verplaatsbare vuurkorf, gemaakt van CorTen staal waardoor het sterk en weersbestendig is omdat het staal een beschermende toplaag vormt op het oppervlak onder invloed van het weer. Gebruyik echt hout voor een natuurlijke vuur of bio-ethanol zodat JEE-O | FIRE ook binnen te gebruiken is. Verkrijgbaar in drie afmetingen, ø 100, 125 en 150 cm.