Badmeubelen

Het eigentijdse accent ligt op functioneel design en een warme uitstraling. Uniek is dat een badkamer compleet naar eigen smaak ingedeeld kan worden, uw fantasie wordt werkelijkheid.
Uw badkamer mag zonder meer als werkruimte worden gezien.
Het formaat van de badkamer komt niet ter sprake, voor alle uiteenlopende formaten biedt Scheffer Badkamers u een passende maatoplossing.

Gelet wordt op praktische details als opbergruimte, een waskorf, ruimtewinners als planchetelementen.
Door de unieke combinaties van het materiaalgebruik creëert u een eigentijds persoonlijk badkamerkarakter.

Alles is mogelijk met badkamermeubelen van Scheffer Badkamers. Klassiek, modern, groot, klein etc., worden gecombineerd met de wasbak, kastjes, spiegels, lampen en alle details.

 

 

 

Massief eiken

Bent u op zoek naar badkamermeubelen met klasse? Een wasgelegenheid met uitstraling? Tijdloze badkamermeubelen van massief hout?

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment badkamermeubelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Massief eiken wordt altijd op maat gemaakt en dus in elke gewenste vorm en afmeting te leveren.

 

Maatwerk badmeubels

Het kan moeilijk zijn om een badmeubel te vinden die perfect past binnen uw badkamer inrichting of wanneer u specifieke wensen heeft. Scheffer Badkamers helpt u hierbij door samen met u een maatwerk badmeubel te ontwerpen die volledig voldoet aan al uw eisen en wensen.

 

 

 

 

 

Ondiepe badmeubels

Een ondiep badmeubel is uitstekend geschikt voor een badkamer met beperkte ruimte. Het voordeel van een ondiep badmeubelen is dat u genoeg bewegingsvrijheid houd in de wat kleinere badkamer.

De meubelen zijn slechts 38cm diep. De onderbouwkasten kunnen naar wens worden uitgevoerd.

 

Toiletmeubels

Scheffer denkt ook aan het kleinste kamertje in uw huis. Deze toiletmeubelen zijn door de compacte uitvoering in vrijwel ieder toilet toepasbaar. Tevens leverbaar in speciaal ontworpen ronde  hoekuitvoering met bijpassende spiegel.