Baden en whirlpools

Nieuwe formaten, designs en materialen geven uw badkamer een volstrekt eigen, door u samengesteld karakter. Dankzij de grote verscheidenheid zijn er zeer veel combinaties mogelijk binnen een vast concept/afmeting van baden en whirlpools. Ruimte en toepassing zijn vaak de sleutelwoorden in de weloverwogen keuze. Ruimte heeft niet altijd met formaat te maken.

Modellen

Dankzij het ruime en slim-praktische aanbod krijgen alle badkamers nieuwe kansen tot een heldere, ruimtelijke uitstraling.
Diverse baden zoals whirlpoolbaden, ligbaden, hoekbaden etc. treft u aan op deze pagina. Dit is slecht een beknopte impressie van wat u bij ons in de showroom mag verwachten.

 

 

 

Afwijkende modellen

Diverse opstellingen van de meest uiteenlopende toepassingen en uitvoeringen geven u pas een echt beeld wat er allemaal mogelijk is in de badkamer van nu.
Van een rechthoekig bad tot een 7 toets elektronisch bediende hydro-spydro whirlpoolsysteem. Scheffer Badkamers biedt u alles op het gebied van douche en badcomfort. Alles compact, op maat en naar wens.

Whirlpool

Even alle stress en alle kleding van u afgooien en u volledig aan uzelf wijden: een kleine priveluxe waar u door de drukte van het dagelijks leven nog meer van zult genieten. En dan is uw badkamer natuurlijk niet compleet zonder een luxe whirlpoolsysteem. Hieronder zullen wij u de verschillende soorten van massage systemen uitleggen.

 

 

 

Het spa/lucht systeem

Het spasysteem blaast warme lucht via de bodem in het bad. Dit kan voorverwarmde lucht zijn en kan afwisselend hard of zacht pulseren. Het effect is een gelijkmatige, ontspannende massage. Met de elektronische bediening op de badrand of via de afstandbediening kun je de kracht en interval van de bubbels regelen. Dit zijn de welbekende "dopjes" in de bodem van het bad.

Het hydro/ water systeem

Voor een gerichte massage ter verlichting van bijvoorbeeld spier- of gewrichtspijnen is het hydro-systeem bijzonder geschikt. In plaats van luchtbubbels wordt er water via de jets in het bad gespoten. De warmwaterstralen kunnen op specifieke delen van het lichaam gericht worden. De pomp, de jets en de stand van die jets bepalen de werking van de massage. Deze jets zitten aan de zijkant van het bad.

 

 

 

 

Ergonomische pasvorm baden

De consument kan zelfs kiezen voor een ergonomisch bad. Deze vorm is ontworpen om het lichaam volledig te ondersteunen en daarmee geheel ontvankelijk te zijn voor de massage effecten van de waterstralen en luchtbellen. Uw benen liggen verhoogd in het bad, uitstekend voor de bloedcirculatie. In combinatie met de armsteunen maakt dit het bad compleet.

De echte "Jacuzzi"

Van Milaan tot New York en van London tot Tokio, in deze wereld die steeds kleiner en tegelijkertijd steeds diverser wordt en naast de vele talen, culturen en levensstijlen, staat Jacuzzi voor de essentie van hydromassage. Hij was in 1956 dan ook de uitvinder van de hydromassage: Roy Jacuzzi, die als eerste een masserende lucht/water stroom met een normaal ligbad combineerde.

Inmiddels is er veel veranderd: Jacuzzi is niet alleen een merk dat voor iedereen herkenbaar is, maar het heeft zich ontwikkeld tot de nummer één van de wereld, met meer dan 300 originele patenten.

 

 

Klik hier voor de film van de J-Sha

Dankzij Jacuzzi heeft de hydromassage zich ontwikkeld tot een collectief verschijnsel dat voor een revolutie heeft gezorgd in de wijze waarop wij ons het baden voorstellen en hoe wij het baden beleven. 
Een uitvinding die de hele wereld heeft weten te veroveren en ook u beslist zal weten te bekoren.

Als dealer kunt u verschillende modellen van Jacuzzi  in onze showroom bewonderen.

 

 

Eindelijk ? vanaf nu moet u niet meer tussen bad of douche kiezen! Want met de nieuwe Artweger TWINLINE heeft u beide: een volwaardige douche EN een bad in één. Het wereldnieuws van Artweger: de all-inclusive-oplossing voor uw badkamer!

 

 

 

Meer ruimte in de badkamer!

Een overtuigend argument, wanneer u een kleinere badkamer heeft. Of een grotere familie. Of wanneer u altijd al van een klein, fijn wellnessgebied in uw badkamer droomde. Het moderne concept van de TWINLINE maakt oplossingen mogelijk, die tot dusver niet denkbaar waren. En daar de TWINLINE uit het huis Artweger komt, is zij niet alleen bovenal functioneel, maar ziet zij er ook nog schitterend uit!

 

 

Het is de all-inclusive-oplossing voor het single-bad: als douche, wanneer douchen geboden is of wanneer het eens snel moet. Of als bad, wanneer er tijd voor ontspanning is. Bovendien geven de compacte afmetingen van de TWINLINE u speelruimte voor ontelbare nieuwe mogelijkheden, uw badkamer in uw individuele ''vrije ruimte'' om te zetten. Voor relaxen, genieten en kracht opdoen?

 

 
 
 
 

 

 

Kenmerken van het Twinline bad:
            
* douche met 1 klapdeur 
* deur openend naar binnen
* veiligheidsglas 6 mm
* transparante water-safe folie
* greep met deurvergrendeling
* wandaansluiting incl. geleiderail
* deurvergrendeling
* af- overloopgarnituur inclusief
* deurschort met bevestiging
* zitting en neksteun
* groot douchebereik
* verkrijgbaar als whirlpool
* inclusief voorgemonteerd kuipframe   en montagehoeken                          

Klik hieronder op de video voor een presentatie van de Tinwline 1.

 
 
Klik hieronder op de video voor een presentatie van de Tinwline 2.