Accessoires

Accessoires maken de badkamer compleet. Opvallende kleuren geven aparte accenten. In zowel materiaal als kleur is er volop keuze. Of het nu gaat om verlichting, spiegels, wasmanden of handdoekenrekken. Voor elke badkamer is er wel wat moois te vinden in onze accessoires shop.

 

Accessoires

Wie op een gegeven moment is uitgekeken op zijn of haar badkamer, kan een geheel andere badkamer creëren door alleen de accessoires te veranderen. Met een totaalprogramma aan accessoires, biedt Scheffer Badkamers de juiste elementen voor de inrichting van Uw badkamer. In onze accessoires shop vindt U alle gerenommeerde merken.

Badgoed en badmatten

Wij hebben ook een groot assortiment als het gaat om badkamermode. Wij verkopen bad- en toiletmatten, badjassen en handdoeken. Met een keuze uit de meest toonaangevende merken. Merken als Rhomtuft, en Grund. Ook is het mogelijk om badmatten op maat te bestellen.

Spiegels

Ze zijn er in uiteenlopende vormen en afmetingen.
In de showroom hebben wij een ruim assortiment spiegels voor u opgesteld.Een passende spiegel geeft de badkamer een persoonlijk accent. Een sieraad in de moderne ingerichte badkamer.

 

Spiegelkasten

Ideaal wat extra opbergruimte in de badkamer. Voor boven de wastafel bijvoorbeeld voor het opbergen van tandenborstels, parfums etc. Ook zijn er versies waar een radio ingebouwd is. Uiteraard in een tal van maten en modellen leverbaar.

Lampen

Licht is zeer belangrijk om het sanitair echt tot zijn recht te laten komen. Daarom hebben wij in onze showroom een luxe assortiment met wand en plafond lampen tentoongesteld. Verschillende varianten zijn er verkrijgbaar in verschillende maten.  Ook hebben wij uiteraard spotjes voor uw badkamer, zelfs op voorraad.

 

 

 

Wasmanden / trolley's

Voor wie zich ergert aan rondslingerend wasgoed en andere spulletjes in de badkamer, is er tegenwoordig een compleet programma aan wasmanden en trolley's. Vervaardigd van metaal, hout, en riet in allerlei vormen en maten.