Een offerte aanvragen

Hoe te beginnen

U kunt het beste beginnen met alles goed op een rijtje te zetten. Wat is uw huidige en toekomstige leefpatroon? Is het 's ochtends dringen voor de wastafel of zijn er verschillende ontwaakmomenten? Houdt u van douchen of baden? En moet u wellicht rekening houden met het feit dat u een dagje ouder wordt? Innovatieve oplossingen maken dat zelfs de kleinste badkamer zijn naam eer aan kan doen.

1. Wat zijn uw wensen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Maak daarom allereerst een lijstje waarop u de wensen van het hele gezin noteert. Bekijk vervolgens welk budget u te besteden heeft en meet globaal de beschikbare ruimte op. Nu bent u op het punt aangekomen voor een bezoek aan onze showroom.

2. Maak een afspraak

Om uw bezoek de tijd en aandacht te geven die het verdient, verzoeken wij u vriendelijk vooraf met name in het weekend  telefonisch een afspraak te maken. Tel 0314-621942.

3. Breng een bezoek aan onze showroom

Uiteraard neemt u het schetsje van de bestaande situatie en misschien ook uw nieuwe plan mee. Samen met één van onze adviseurs gaat u aan de slag. Allereerst wordt er samen met u volgens uw schetsje en wensen lijstje een passend ontwerp gemaakt. Als deze fase is afgerondkomt het leukste onderdeel u gaat samen met de commercieel medewerk(st)er in onze showroom het sanitair en de bijpassende tegels uitzoeken. Wanneer alle onderdelen één voor één uitgezocht zijn zal de adviseur direct voor u een heldere offerte maken. Intussen kunt u genieten van een lekker kopje koffie in onze Bar en Body.


4. Wij komen bij u thuis.

Zelf doen of laten doen? De keuze is aan u. Als u Scheffer Badkamers de complete installatie wilt laten uitvoeren dan, komen wij bij u thuis. Op basis van de toekomstige nieuwe situatie gaan wij bij u thuis de te maken badkamer inmeten. Met de ingewonnen informatie gaan we aan de slag en maken eveneens voor de werkzaamheden een heldere offerte. Compleet, van het demonteren van de huidige badkamer tot aan de montage van de laatste accessoire. 


5. De puntjes op de i

Naar aanleiding van ons bezoek bij u thuis zullen wij u binnen enkele dagen uitnodigen in onze showroom. Om zo de uitgekozen materialen nogmaals in alle rust te bekijken en de offerte van de nog uittevoeren werkzaamheden toe te lichten. U weet dus exact wat u kwijt zult zijn aan het sanitair, aan accessoires en tegels, maar ook aan mogelijk breek-, verbouw- en installatiewerk.
     

6. Neem rustig de tijd om te beslissen

Het bouwen of verbouwen van een badkamer is geen geringe investering. U wilt dan ook een inrichting waarmee u jarenlang tevreden bent. Daarom is het plezierig dat u zelfs in dit stadium nog veranderingen in het ontwerp kunt aanbrengen. 


7. De aankoop

Als u en Scheffer Badkamers het eens zijn geworden, wordt de offerte overgezet in een definitieve order. Er zal daarna een afspraak met u worden gemaakt over het tijdstip van levering en/of installatie. U weet dus ook in deze fase weer precies waar u aan toe bent.


8. Het installeren van uw nieuwe sanitair

Het laatste stadium op weg naar uw nieuwe badkamer is de eventuele installatie. Met een badkamer gemonteerd door Scheffer Badkamers zal het resultaat zelfs uw stoutste droom overtreffen. Hier ligt onze grootste kracht! Het monteren van de complete badkamer. Scheffer Badkamers verschilt hier ten opzichte van de meeste collega's. Één monteur in combinatie met een tegelzetter. Het grote voordeel voor u is dat u zelfs tijdens de bouw nog aanpassingen kunt doen, wilt u toch het stopcontact links naast het badmeubel i.p.v. rechts geen probleem. Werken met korte lijnen daar gaat het om. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold u badkamer zal dan ook ten alle tijde volgens de laatst geldende veiligheidsnormen worden aangelegd. Fijn gevoel toch. Na afloop wanneer alles is geïnstalleerd komt de adviseur die u heeft geadviseerd bij de keuze van de badkamer de officiële oplevering doen.